En handbok om fötter

Alla behöver en handbok om fötter. Vi inte bara glömmer bort dem, vi stänger in dem, hindrar dem att fungera ock talar nedlåtande om dem. En handbok om fötter ger fötterna upprättelse ock lär dig hur de kan hjälpa hela dig att bli rörligare, starkare, friskare, snabbare ock gladare.

En handbok om fötter - bokens framsida

Liv är rörelse. Rörelse är liv. Rörliga fötter påverkar ditt liv. Fötter är en del kroppen, samma kropp som lever ditt liv. Det går inte att skilja på de sakerna. Fötterna spelar faktiskt en betydligt större roll i våra liv än vad vi tror. De hänger ihop med hur vi mår i stort. Men det märker vi inte förrän vi får problem. En handbok om fötter ger ett nytt perspektiv på hela kroppen.

Köp den via
Adlibris
Bokus
Optistashop
Uppsala bokhandel
Fotverkstan i Torsås
Freefootbutikerna i Göteborg Stockholm ock Malmö

Vill du ha den signerad går det att beställa den direkt av mig. Skicka ett mail med beställning ock dress till hej@pasandberg.se, så kommer ett signerat ex med posten.
Pris: 295:- plus frakt

Pa Sandberg är föreläsare, kropps- och rörelseterapeut med inriktning på fötter. Han hjälper människor från hela landet med smärtlindring, rörelseträning och livsstilsförändring. En handbok om fötter är hans första bok.

Tjuvläs ett smakprov av En handbok om fötter här: