Behandling

att-känna-efter-illustration-maja-larsson

Pa’s behandlingar – Fotlära, rörelse, zonterapi

Pa’s behandlingar – Fotlära, rörelse, zonterapi är egentligen flera olika behandlingar, anpassad efter dina behov ock önskemål, ock efter var i din process du befinner dig; är det akutbehandling eller har åkomman vuxit fram under lång tid?

 

Ambitionen är att lindra först ock behandla  grundorsak sen, det är dock inte alltid möjligt att börja i den ändan. Kroppen ”kompenserar” för brister i andra delar av kroppen. Detta skapar symtom som egentligen inte är problemet, men som behöver behandlas ändå.

 

Första gången
Så vi pratar igenom tillståndet, hälsan, sjukdomen, krämpan. (Just därför rekommenderas grundbehandling åtminstone första gången, kort behandling kan bli lite stressig.) Tidigare skador, sjukdomar eller eventuella mediciner är av intresse. Sen ”tittar” jag på dig; hållning, rörlighet, spänningar ock så vidare avslöjar ledtrådar till orsak ock verkan.

 

Därefter behandlar jag med en kombination av muskelterapi ock zonterapi. Jag klämmer i huvudsak på dina fötter, letar upp ock lossar spänningar och aktiverar kroppens egen funktion, immunförsvar och läkning. Ofta ingår rörelseträning ock aktivering av fotens neurologiska känslighet, för att väcka upp funktioner i kroppen som går på sparlåga. Du  får antagligen övningar att göra hemma.

 

Utöver fotzonterapi ock rörelseträning arbetar jag med stresshantering ock träningsformen Spiral stabilisering. Jag har också utbildad öronakupunktör, ansiktszonterapeut ock reiki master.

 

Grundbehandling ca 80 minuter

Kort behandling ca 50 minuter

Förbehandling ca 1 timme ock 45 minuter.

Boka tid.

/

Comments are off this post

Please Add Widget