En handbok om fötter

Fötterna spelar större roll i våra liv än vad vi tror. De hänger ihop med hur vi mår i stort. Men det märker vi oftast inte förrän vi får problem. En handbok om fötter ger ett nytt perspektiv på hela kroppen.

En handbok om fötter - bokens framsida

Fötter är rörelse. Rörelse är liv. Fötter är en del kroppen, samma kropp som lever ditt liv. Det går inte att skilja på de sakerna.

Alla behöver en handbok om fötter. För att släppa fötterna fria. För att göra dem, ock därmed hela kroppen, rörliga igen. En handbok om fötter ger fötterna upprättelse ock lär dig hur de kan hjälpa hela dig att bli rörligare, starkare, friskare, snabbare ock gladare.

Köp den via Adlibris, Bokus, JoeNimble-butikerna i Göteborg, Stockholm, Malmö ock Linköping ock några utvalda ställen till.

Vill du ha den signerad går det att beställa den direkt av mig. Skicka ett mail med beställning ock adress till hej@pasandberg.se, så kommer ett signerat ex med posten.
Pris: 295:- plus frakt

Pa Sandberg är föreläsare, kropps- och rörelseterapeut med inriktning på fötter. Han hjälper människor från hela landet med smärtlindring, rörelseträning och livsstilsförändring. En handbok om fötter är hans första bok.

Tjuvläs ett smakprov av En handbok om fötter här: