Behandling

Krämpor, besvär ock trasigheter beror i grund ock botten sällan på att något saknas. Oftare är det tvärtom; något sitter i vägen. Något är för mycket. Därför är lösningen oftare att ta bort än lägga till. Släppa efter istället för att bita ihop. Känna efter istället för att göra rätt. 

Behandlingen går ut på att ge rörelse åt sånt som fastnat. Rörelse o flöde är ju det normala, något vi föds med. Sen lagrar vi på oss med spänningar, krav, stress, mindervärdighet, skador ock felbelastningar. Du kan inte tro hur mycket som börjar fungera av sig själv när vi bara återskapar flödet istället för att blockera det.

Fysisk och mental rörelse

  • Pa’s zonterapi är helhetshälsa utifrån behandling, fotkunskap ock rörelse. Fysisk ock mental rörelse.

Smärtlindring, rörelseträning, stresshantering

  • Vi lossar spänningar och blockeringar, tränar upp ditt nervsystem ock sätter fart på immunförsvaret. Det påverkar fotproblem, muskelspänningar, ledproblem, magåkommor ock hela vägen upp till huvudvärken.
  • Jag korrigerar felställningar ock låsningar med Dorn-metoden. Det är en mjuk behandling utan ”knäckningar”. Jag har inga bokningsbara korta akutbehandlingar, men hör av dig så ordnar vi det.
  • Du kan boka onlinekonsultation också.

Första gången
Vi pratar igenom tillståndet, hälsan, sjukdomen, krämpan. (Just därför rekommenderas grundbehandling åtminstone första gången; kort behandling kan bli lite stressigt.) Tidigare skador, sjukdomar eller eventuella mediciner är av intresse. Sen ”tittar” jag på dig; hållning, rörlighet, spänningar ock så vidare avslöjar ledtrådar till orsak ock verkan.

Därefter behandlar jag med en kombination av muskelterapi, ryggradskorrigering ock zonterapi. Jag klämmer i huvudsak på dina fötter, letar upp ock lossar spänningar och aktiverar kroppens egen funktion, immunförsvar och läkning. Ofta ingår rörelseträning ock aktivering av fotens neurologiska känslighet, för att väcka upp funktioner i kroppen som går på sparlåga. Du  får antagligen övningar att göra hemma.

Utöver fotzonterapi ock rörelseträning arbetar jag med stresshantering, mentorsamtal, ryggradskorrigering med hjälp av Dornmetoden, ock träningsformen Spiral stabilisering. Jag har också utbildad öronakupunktör ock ansiktszonterapeut.

  • Grundbehandling ca 80 minuter
  • Kort behandling ca 50 minuter
  • Förbehandling ca 1 timme ock 45 minuter.

Boka tid.

/