Vad folk säger

Pa – Fotlära, rörelse, zonterapi. Vad folk säger om behandlingarna

”Jag vill verkligen säga att du ju har gjort jordens skillnad för mig. Att få må som jag mår nu är fantastiskt. Du startade den resan.
Första gången jag mötte dig var du ute barfota å kände på snön. Då funderade jag på att åka hem igen 😉 Men genom att känna och trycka på mina fötter hjälpte du mig att känna, verkligen känna efter hur jag mådde, på riktigt. Du hjälpte mig att sätta ord på mina känslor och kanalisera tanken dit den behövdes. Du hjälpte mig att hitta sätt att varva ner, du hjälpte mig att sänka min axlar och min gard. Och så pratade vi och på något märkligt vis fick du mig att sätta ord på saker jag inte ens vågat formulera som en ordentlig tanke. Du delade också med dig av dina egna erfarenheter, för mig var det värdefullt och hoppingivande! Så genom att känna på mina fötter gjorde du massa saker som jag inte har några som helst ord för.
Anna

”Pa har hjälpt mig med fötterna. Senaste besöket för några veckor sedan konstaterade han, utifrån mina då ömma punkter kring stortåleden, att jag nog omedvetet tar ett kortare steg och lyfter på stortån istället för att lägga kraft på den. Detta eftersom jag har (haft) ont i den leden. Något som han hjälpt mig med att jobba bort. Den är fortfarande klart stelare än höger stortåled, kommer kanske alltid att vara, men nu kan jag stretcha den i både flexion och extension utan att flyga i taket av smärta.

Om jag lyfter stortån och tar ett kortare steg så är det inte heller konstigt att jag inte får någon styrka varken i tån eller i rumpan, inte heller att höftböjarna blir kortare på den sidan. Så förslaget från Pa var att springa helt barfota på ojämnt underlag. För att ”tvinga” foten att jobba mer korrigerande och jobba bort det omedvetna rörelsemönstret. Och det verkar fungera.”
Lena

”Äntligen någon som ställer de rätta frågorna..!”
Tova

”Jag har fått svans. Jag känner i hela länden  och korset att allt är förlängt och förflyttat, och svansen är kvar och det sitter inte bara längd och balans i den, det sitter stolthet över annat än prestation. Den är så välkommen denna svans.”
Carro

”God morgon Pa!
Måste bara säga TACK! Du gör underverk med dina händer. Vaknade utan ont i kroppen OCH mina händer och ben är inte svullna och stela!
Jag är pigg och känner mig lätt! Det har inte hänt på 1 år.
Och tänk att allergin är borta!!! Äntligen en vår & sommar utan plågor, helt otroligt!
Sååååå tacksam att ha hittat till dig du är så bäst på det du gör. Har redan startat min reklamkampanj för zonterapi hos mina vänner och några stycken letar tider på din sida. Vill att alla ska prova!
Claudia”

”Vill bara säga tack för att du har gjort så att jag får må bra. Nu förstår jag vad det innebär att må bra på riktigt, att vara pigg i kroppen och inte behöva äta penicillin 8 ggr/år. Du har hela tiden uppmuntrat mig att det kommer att bli bra och nu ser jag det blir nog det tillslut 😉
Att få zonterapi är det bästa jag gjort och kommer aldrig sluta med det 😉
Mitt allra varmaste tack till dig 🙂
Elin”

”Tack för behandlingen igår! Vill bara kort men tacksamt säga att den stukade foten redan känns bättre ?. Intressant också hur du triggade något  i nacken och axlarna. Ett par timmar efter behandlingen blev jag otroligt trött i de delarna. Ser fram mot fortsättningen!

Lotta”

”Hej
Ville bara säga tack för att jag fått tillbaka värmen i fingrar och tår. Trots värsta tänkbara väder vad gäller lederna har jag en varm känsla i både händer, fingrar, fötter och tår.
Tack!
Kram Åsa”

”Pa har verkligen hjälpt mig på många sätt. Smärtan i ryggen, som jag i första hand sökte för, har minskat mycket. I samma veva kände jag stress och o-harmoni i både jobb och liv och misstänkte att det både hörde ihop med ryggvärken och att jag behövde hjälp med alla bitar. Jag har fått behanding både på fötter och i ansikte och just på fötterna känner jag en avsevärd skillnad. De första gångerna gjorde det så ont och jag spände mig och hoppade till för minsta lilla tryck. Nu är det inte alls så och mycket beror på att jag också landat i min situation och lärt mig prioritera, tänka mer förenklat och mer på mig själv. Jag föredrar fotbehandlingen för att jag även får hjälp med just de bitarna; att prata och dela tankar och höra kloka ord ger mig minst lika mycket som klämmet på fötterna. 🙂 Sedan jag började gå hos Pa har jag helt klart blivit mycket lugnare, stressar mindre och prioriterar annorlunda. Jag känner mig även säkrare i min roll som egen företagare för att jag är mer landad och lugn och jag har Pa att tacka för den största delen av det.”
/Linda

”Bästa presenten från min familj! Mannen med de magiska händerna har gjort mina kalla fötter varma. Det händer saker i kroppen efter varje behandling, en spännande resa vi påbörjat. Ser fram emot nästa behandling och önskar att jag kunde ge bort presentkort hos dig till alla mina trasiga vänner.”
/ Eva

”Trasig och ond häl i 1,5 år efter fallolycka. En behandling av Pa och all värk borta. Pollenallergiker från fjorton års ålder, idag 39 år och alla besvär som bortblåsta. Rekommenderar? Rekommenderar varmt!”
/Maja

”Skadade mig rejält i axeln/nacken på gymmet igår. Haft värsta natten i mitt liv typ. Kontaktade i panik Pa Sandberg och bad om en akuttid. Åkte dit som ett vrak i morse, sne, kunde inte röra huvudet och knappt andas påa smärtan. Efter lunch började smärtan släppa och nu kan jag både andas och röra mig igen. Du är fan magisk på riktigt Pa. Vad skulle jag göra utan dina behandlingar.”
/Jennie

”Det är dags för en historia. Om en upplevelse som är halvt som halvt obeskrivbar. Vissa skulle kalla den psykosomatisk. Andra placebo. En tredje att det har med något annat att göra.
Jag menar att det handlar om helheten och att det ena gör det andra. Ibland blir det till. Ibland ifrån. Under en längre tid har jag arbetat på att hitta rätt i kroppen och sinnet. Att justera gamla orätter och förändra vanor. Det tar tid. Saker och ting hänger kvar. Löpning, Simning, Yoga, Meditation, Mindfulness, Personlig utveckling, böcker, ljudböcker, Stillhet och rörelse, Feldenkrais, Tai Chi… Allt för att bygga om, göra rätt, hitta nytt.
Och så träffade jag #ZonterapeutPaSandberg. ”MumboJambo” tänkte jag och testade ändå. En gång blev två. Den andra kommer bli en tredje. Pa hittar saker som behöver läka och hjälper den processen. Säkert tillsammans med allt det andra.
Kanske lurar min hjärna mig själv och bara tror jag är helare. Att fötter och kropp känns bättre. Att sinnet släppt några gamla ärr. Så länge det känns bättre är det bättre.
Holistisk seende, helhetsskeende.
Är du i Uppsala eller Växjö, boka in dig hos Pa och vart du än befinner dig, följa hans fina blogg.”
/Jacob

”Det var ett år sen jag var sjuk. Minns inte när jag var frisk så länge i sträck egentligen. För mig har en fem förkylningar per år varit ”standard”. För ett par dagar sen vaknade jag med feber och ont i halsen och ett par dagar senare bihåleinflammation. Och bihåleinflammation brukar vara lika med öroninflammation och raskt iväg till läkare och knapra medicin för mig. Eller. Det. Brukade. Nu fick jag zonterapi och det vände. Vaknade imorse och all smärta var som bortblåst. Så väldigt skönt slippa mediciner och istället hjälpa kroppen att självläka. Tack. Igen.”
/Maja igen

/

No Comments

    Leave a Reply