zonterapi

Lust & glädje

Det är höst och vi fick en idé. Att under 30 dagar fokusera på hälsa, lust och glädje. Det tänkte vi göra som ett ”fritt” projekt där du är välkommen att hoppa in o vara med lite som det passar dig. Vi startar med ett fritt webinar tors 20 oktober kl 18.30 och fortätter med 4 söndagsfilmer på temat men ur olika vinklar. Däremellan kommer ytterligare några kortfilmer med tips ock inspiration.

Välkomna att haka på!

Sabine Rosén & Pa Sandberg

— Hälsa ska vara lustfyllt. Det ska inte vara en kamp eller en strid att må bra. Och man kan faktiskt använda smärta eller stress som verktyg för att må bra, istället för att bara se dem som problem, säger Pa som är reflexolog på Hälsoporten i Stockholm där han behandlar alla sorters krämpor och obalanser via fötterna, men också jobbar med rörelse ur både ett fysiskt och mentalt perspektiv. Under Lust & glädje-projektet kommer han att prata om olika perspektiv på lustfylld hälsa men också ge tips på enkel egenvård och övningar för att lossa på spänningar o boosta sin energi.

— Och jag tänker spinna på hela kroppen, berättar Sabine som är kinesiolog och den som driver Hälsoporten. Hur kan olika örter eller teer hjälpa mitt nervsystem eller hormonsystem? Och så blir det tips på några yogarörelser för att öppna upp och frigöra ryggraden.

Vi hoppas att det glada och lustfyllda ska smitta av sig. Hela projektet ska vara opretentiöst och enkelt. Precis så som vi tänker att hälsa, lust och glädje också ska vara.

Anmäl dig på:
https://sabineeducations.se/30-dagars-lust-gladje/

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply